Twents Wit

Geplaatst op

Twents Wit Twents Wit is een ongefilterd, bovengistend tarwebier. We gebruiken hiervoor uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Naast hop voegen ze tijdens het brouwen sinaasappelschil en koriander toe. Zo ontstaat de kenmerkende friszoete smaak. Het bier wordt ongefilterd afgevuld, waardoor het typische witbiergist duidelijk een bijdrage levert aan de smaak. 5% volume alcohol.

Texels Skuumkoppe

Geplaatst op

Texels Skuumkoppe Karaktervol donker tarwebier. Texels Skuumkoppe is de trots van Texels; tarwebier waaraan diverse moutsoorten en de karakteristieke bovengisting een volle smaak geven. (Alcohol 6,0%)

Grolsch Lentebok

Geplaatst op

Grolsch Lentebok Grolsch Lentebok is een seizoensbier van lage gisting, met 6.5% alcohol. Grolsch Lentebok is een lichtzoet bier met een aroma van citrusvruchten.

Grolsch Weizen

Geplaatst op

Grolsch Weizen Grolsch Puur Weizen is een Weizen bier van bierbrouwerij Grolsch. Grolsch Puur Weizen is een tarwebier en heeft een alcoholpercentage van 5,1%.

Grolsch pilsner

Geplaatst op

Grolsch pilsner Grolsch is een bier van lage gisting, met een alcoholpercentage van 5%. Grolsch Premium Pilsner is gebrouwen met twee soorten hop en heeft een volle, lichtbittere smaak.