Othmar Tripel

Geplaatst op

Othmar Tripel De Othmar Tripel is een bovengistend bier met een rijke, volle smaak. Door een hogere moutstorting en hopgift bevat dit bier een hoger alcoholpercentage met een gebalanceerde hopsmaak en een klein zoetje. Uniek is dat ook de Othmar Tripel gebrouwen wordt volgens het Duitse Reinheitsgebot, waardoor het gehele smaakpalet van de mout duidelijk […]

Othmar Blond

Geplaatst op

Othmar Blond Othmar Blond is gebrouwen voor vele momenten, zowel voor de warmere terrasdagen als na een intensieve werkdag. Het speciale gistingsproces en typische hopgiften geeft dit bier een kruidige en fruitige sensatie. De fijne schuimkraag en het koolzuur zorgen voor een ultieme afronding van de smaak. Tevens zorgt de zachte afdronk voor een aangename […]

Othmar Weizen

Geplaatst op

Othmar Weizen De Othmar Weizen is een bier van hoge gisting, waarbij de specifiek geselecteerde gist zorgt voor de typische Weizen smaak. Een vol, romig tarwebier waarbij de bitterhoppen zorgen voor de extra frisheid. (Alcohol 5,8%)

Othmar Goud

Geplaatst op

Othmar Goud De Othmar Goud is een ongefilterde Pilsener van lage gisting. Gebrouwen met meer aromahop, waardoor een volle smaak gecreëerd wordt. Door de verschillende hoppen is er een gebalanceerd bier ontstaan met een rijke smaak. (Alcohol 5,3%)

Vedett IPA

Geplaatst op

Vedett IPA Deze Vedett IPA heeft een lichte amberkleur neigend naar oranje en een fijne witte schuimkraag, en biedt ons een zeer mooi aromatisch bouquet van mout, fruitige esters en hop.De zachte en krachtige mond is perfect in evenwicht dankzij de gehopte en gegiste smaken, met toetsen van mout, kruiden en grapefruit.Dit bier heeft een gemiddelde body met een olieachtige textuur en een gematigde carbonatatie voor een droge […]

Twents Honing Tripel

Geplaatst op

Twents Honing Tripel Ons zwaarste bier, en toch zeer toegankelijk. Twents Honing Tripel is een bovengistend bier met een alcoholpercentage van 8%. Vol zoet dankzij de toevoeging van de lekkerste bijenhoning. Met mooie aroma`s van steranijs en koriander. De kandijsuiker geeft dit bier zijn prachtige robijnkleur.

Tripel karmeliet

Geplaatst op

Tripel karmeliet Tripel Karmeliet wordt gebrouwen volgens een 3 granen-recept uit 1679, dat zijn oorsprong vindt in een Dendermonds Karmelietenklooster. Een genuanceerde tripel, verfijnd en uitgebalanceerd. Een prachtige harmonie van gerst, haver en tarwe met zachte, fruitige tonen en een verrassend delicate smaak.Dit tijdloze bier is de belichaming van onze onophoudelijke zoektocht naar schoonheid.

Palm

Geplaatst op

Palm  Dit vlotdrinkend amberkleurig bier van hoge gisting heeft een verstandig alcoholgehalte.De speciale PALM-mouten bepalen haar honingachtige malsheid en de eigen geselecteerde PALM-gist haar fruitige gistingsaroma. Fijne aromahoppen uit Kent zorgen voor een subtiele harmonie.(alcohol 5,2%)

Liefmans Fruitesse

Geplaatst op

Liefmans Fruitesse Liefmans Fruitesse is sprankelend Belgisch bier boordevol fruit. De smaak is licht zoet en bevat accenten van aardbei, framboos, kers, bosbes en vlierbes. (Alcohol 3,8%)

Leffe Blond

Geplaatst op

Leffe Blond De eeuwenoude vakkennis en de combinatie van bleekmout, water, hop en gist geven Leffe Blond een subtiele smaak en een hoogblonde kleur die het licht weerkaatst. Toetsen van vanille en kruidnagel zorgen voor een extra zachte, volle smaak. Laat deze helemaal tot zijn recht komen in het kelkglas van Leffe, zodat de zachte, […]